VRHUNSKI TISAK NA TEKSTIL UZ NAŠE FOLIJE

U tehnici tiska na tekstil, ako on nije višebojan, koristimo vrhunske sef textile folije, koje su otporne na veliki broj pranja. S našim folijama, neće doći do ispiranja tiska s tekstila, niti otpadanja istog s bilo kojeg materijala koji može pod termoprešu. Naše folije izrađene su od kvalitetnog 100% poliuretana koji osigurava fine, elastične i otporne dizajne, s izuzetno mekanim dodirom.

U ponudi folija za tisak na tekstil imamo flexcut folije, koje daju savršen tisak vašeg loga, teksta ili slično.

METAL FLEX – folije koje će vašem tekstilu dati poseban metalni tisak s prekrasnim realističnim metalik efektom. Film je vrlo rastezljiv i ima dobru postojanost na pranje 40°C.

GLITER FLEX– folije koje će vašem projektu dati blistav i svjetlucav sjaj, te dašak glamura.

CRAZY FLEX – folije koje će vašem projektu dati prepoznatljiv, višebojni sjaj.

FLOCK FILM – Naš flock film dolazi u više boji i vrlo je kvalitetan. S flock-film tiskom nikada nećete pogriješiti, a vaš tekstil izgledat će postojano i nakon dugo, dugo pranja.

Sve naše folije, kako je već i spomenuto vrlo su dugotrajne i otporne na pranje, ako se održavaju prema uputama koje se dobiju od nas na našoj deklaraciji prilikom kupnje našeg tekstila s tiskom. Svemu navedenom dodatnu kvalitetu i sigurnost, daje OEKO-TEX certifikat.

Za sve dodatne upite i detalje, slobodno nas kontaktirajte.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.